Tréner Molnár vystriedal Kovaniča v druholigovom Lučenci

23.03.2012 Lučenec

Lučenec 23. marca (TASR) - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Ladislav Molnár sa stal novým trénerom druholigového klubu LAFC Lučenec. Niekdajší brankár nahradí v na tomto poste odvolaného Miroslava Kovaniča.

"Po nepresvedčivých výkonoch, respektíve po zlom štarte do jarnej časti sa správna rada rozhodla uvoľniť Miroslava Kovaniča z postu prvého trénera A tímu dospelých. S platnosťou od 20. marca 2012 poverila vedením mužstva Ladislava Molnára. Touto cestou by som sa chcel trénerovi Kovaničovi poďakovať za jeho náročnú prácu v neľahkej situácii v klube, zároveň vítam u nás trénera Molnára, ktorý bude v Lučenci zatiaľ do konca prebiehajúcej sezóny," povedal viceprezident LAFC Peter Koreň pre lokálne médiá.

Molnár sa počas aktívnej kariéry stal päťkrát majstrom Slovenska, víťazom Československého aj Slovenského pohára. Bol účastníkom skupinovej fázy Ligy majstrov, pričom v najvyššej slovenskej súťaži pôsobil v kluboch - Plastika Nitra, ZVL Žilina, Inter Bratislava, Slovan Bratislava, 1. FC Košice. Ako tréner pôsobil na lavičke v 1. FC Košice, Spartaku Trnava, VTJ Koba Senec, Újpest FC, Petrocheme Dubová, Dukle Banská Bystrica, 1. FC Slovácko, Artmedii Petržalka, Zemplíne Michalovce, MFK Ružomberok "B" a Moldave nad Bodvou.
 

Vyberte región